Луиза Григорова се стопи след раждането

Актрисата от Перник Луиза Григорова-Макариев си върна старите килограми пет месеца след раждането. Това съобщи самата тя, като е категорична, че не е тренирала и не е спазвала диети. Чист ген.

„Ето, че минаха вече 5 месеца откакто родих и вече върнах старите си килограми! И това е без да съм пазила диети и без да съм тренирала.

И тъй като често получавам въпроси как така успявам да изглеждам добре, след като скоро съм родила или пък ми пишат момичета, които ми казват, че искат бебе или са бременни и много ги е страх да не качат килограми, с които след това няма да могат да се справят, реших да направя този пост, за да ви дам кураж!“, написа тя в социалните мрежи и даде съвети на бъдещи и настоящи майки.

Една от препоръките на звездата от медицинската сага „Откраднат живот“ към дамите е да внимават какво ядат. Уточнява, че не става въпрос за диети, а за умерена употреба на вредните храни.

Чаровната брюнетка е на мнение още, че майките трябва да кърмят децата си. Актрисата посрещна на бял свят първородния си син Бран през септември, пише marica.bg.

Коментари

коментара