80 млади пернишки спортисти преминаха медицински тестове

Ръководството на Тайгър Тийм се погрижи спортистите им да преминат медицински изследвания. 80 момчета и момичета от всички възрастови група преминаха задължителните функционални изледвания. Специалисти с апаратура от столицата пристигнаха на място в залата на тигрите.

Цялата организация премина под строго спазване на график за всеки един преглед за да се избегне струпването на много хора и да бъдат спазени всички мерки против пандемията от Коронавирус, съобщиха за ZaPernik.com от клуба.

“Заключенията на докторите бяха красноречиви и категорични: чудесна работа на сърцето и в покой , и по време на натоварване и нисък процент натоварване при висока степен волтаж на съпротивление на уреда, който натоварва тигърчетата. Това говори само за три неща – добра подготовка , чудесна треньорска работа в клуба, огромно старание , много лишения и желание от страна на спортистите за да бъдат в залата след всяка тежка тренировка и най-важното за добре свършвна работа въпреки ограничителните мерки и принудителното затваряне на спортните обекти. С тази крачка отбора е окомплектован и спортистите са картотекирани. Чакаме предизвикателствата и сме готови да ги посрещнем с отворени обятия. Желаем късмет и успех на всички клубове. Дано това бъде една по-добра година за всички! ” каза Кристиян Игнатов, председател на клуба.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply