ГЕРБ с хитър ход за изборите! Слагат министъра на парите за водач на листата им в Перник, планират да изсипят над 1 милиард лева в града ни

ГЕРБ нямат намерение да оставят нито едно депутатско място в парламента на опозицията, категорични са от партията и са готови да се представят на предстоящите избори максимално мобилизирани и като победители, научи ZaPernik.com.

Това търпи няколко промени по предизборните листи, включително и за град Перник.

Лидерът на партията Бойко Борисов лично ще реди листите и водачите по места, научи сайта ни от източници от ГЕРБ.

За пернишката кандидат-депутатска листа за Перник се спряга водач да бъде неслучайно министъра на парите в държавата Кирил Ананиев. Идеята на ГЕРБ е през следващия си управленски мандат да помогнат да града ни да се промени, като в Перник се изсипят над 1 милиард лева по така наречената „Зелена програма“. Това е обещенение, които три български града в България ще получат, като компенсация за ужаса, че са били миньорски градове.

Макар голяма част от перничани да не виждат какво лошо има в миньорските градове, от Европа смятат, че те развалят здравето на хората, които живеят там и инфраструктурата на градовете, затова се нуждаят от финансова инжекция, за въстановяването им.

Очаква се в България, градовете, които да получат такова финансиране да са Стара Загора, Перник и Бобов дол.

Точно затова ГЕРБ са решили Перник да бъде един от приоритетите им за следващия мандат. „Важно е да направим силна листа. Да направим много добър резултат в Перник. С подкрепата и на нашите местни депутати да сформираме правителство, което Европа уважава и да реализираме смелите решения за Перник.„, каза новия лидер на ГЕРБ Перник Денислав Захариев.  Той припомни, че когато БСП идва на власт се случва винаги спиране на еврофинансирането, с което Перник може да пострада в навечерието на най-голямото си развитие. „Борисов ще направи всичко за града ни. Важното е ние да покажем на следващите избори, че искаме това да се случи„, каза Захариев.

В сегашния парламент ГЕРБ има два депутата от Перник. Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

Друг плюс за евентуалния нов водач на листата е, че той е родом от Пернишко. До колкото знаем  Кирил Ананиев е израстнал в брезнишко село.

Каква ще бъде листата на ГЕРБ Перник, когато стане ясна очаквайте я първо в zaPernik.com.

Коментари

коментара