ГЕРБ с хитър ход за изборите! Слагат министъра на парите за водач на листата им в Перник, планират да изсипят над 1 милиард лева в града ни

ГЕРБ нямат намерение да оставят нито едно депутатско място в парламента на опозицията, категорични са от партията и са готови да се представят на предстоящите избори максимално мобилизирани и като победители, научи ZaPernik.com.

Това търпи няколко промени по предизборните листи, включително и за град Перник.

Лидерът на партията Бойко Борисов лично ще реди листите и водачите по места, научи сайта ни от източници от ГЕРБ.

За пернишката кандидат-депутатска листа за Перник се спряга водач да бъде неслучайно министъра на парите в държавата Кирил Ананиев. Идеята на ГЕРБ е през следващия си управленски мандат да помогнат да града ни да се промени, като в Перник се изсипят над 1 милиард лева по така наречената „Зелена програма“. Това е обещенение, които три български града в България ще получат, като компенсация за ужаса, че са били миньорски градове.

Макар голяма част от перничани да не виждат какво лошо има в миньорските градове, от Европа смятат, че те развалят здравето на хората, които живеят там и инфраструктурата на градовете, затова се нуждаят от финансова инжекция, за въстановяването им.

Очаква се в България, градовете, които да получат такова финансиране да са Стара Загора, Перник и Бобов дол.

Точно затова ГЕРБ са решили Перник да бъде един от приоритетите им за следващия мандат. „Важно е да направим силна листа. Да направим много добър резултат в Перник. С подкрепата и на нашите местни депутати да сформираме правителство, което Европа уважава и да реализираме смелите решения за Перник.„, каза новия лидер на ГЕРБ Перник Денислав Захариев.  Той припомни, че когато БСП идва на власт се случва винаги спиране на еврофинансирането, с което Перник може да пострада в навечерието на най-голямото си развитие. „Борисов ще направи всичко за града ни. Важното е ние да покажем на следващите избори, че искаме това да се случи„, каза Захариев.

В сегашния парламент ГЕРБ има два депутата от Перник. Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

Друг плюс за евентуалния нов водач на листата е, че той е родом от Пернишко. До колкото знаем  Кирил Ананиев е израстнал в брезнишко село.

Каква ще бъде листата на ГЕРБ Перник, когато стане ясна очаквайте я първо в zaPernik.com.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

4 Коментари на ГЕРБ с хитър ход за изборите! Слагат министъра на парите за водач на листата им в Перник, планират да изсипят над 1 милиард лева в града ни

  1. Може и да имало проблем с водата,на благодарение на Бойко в Перник повече никога няма да има водна криза,града вече има два сигурни водоизточника след като правителството отпусна пари за водопровода през Бучино.
    Ако бяха комунистите на власт щяха да ни оставят да чакаме да се напълни язовира!

  2. Аз мислех, че Емо ще е водач. Той е истинския лидер в Перник. Какви са тези ренегати парашутисти.

  3. Викторчо,гледай си комунистическата партия и Корнелчето,че сте го закъсали и даже кандидатура не можете да измислите,каквото е направено от Бойко за Перник не го е правил никой и хората го виждат,когато сбърка се поправя,но не бърка само този,който не прави нищо!

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван