Фирми с дарение за пернишката болница навръх Бабинден

Със съдействието на областния координатор на Алианса на българските акушерки Валентина Страхилова беше направено дарение  на пернишката болница „Рахила Ангелова“. Едни от най-добрите фирми, с които си партнира организацията, зарадваха майките на новородени бебета и акушерките с подаръци в Деня на родилната помощ. 

„Нашата професия е благородна, ние посрещаме новия живот в нашите ръце. С дълбоко уважение към всяка жена родила и отгледала дете. С почит и благодарност към лекарите и колегите за мисията си, която вършат с професионализъм, човечност и благородство. Посланици сме на силна вяра, неувяхваща надежда и оптимистично бъдеще!“, сподели Валентина Страхилова, която е организатор на поредица от събития, свързани с изложения и форуми за бебета.
Фирма „Макаве“ ЕООД зарадва екипа от акушерки със специални торбички с рекламни продукти.
Измиваща педиатрична медицинска козметика беше другата изненада за майките в акушеро-гинекологичното отделение. Те получиха качествени продукти за грижата на бебето още в първите му дни от фирма „Орбико България“.
Цветен сюрприз беше третото дарение на Алианса на българските акушерки чрез фирма „Бебо“, които подариха уникално красиви акушерски екипи. Тяхното мото е – Да посрещнем с усмивки новородените бебета.
„Този път костюмите не са защитни, а много позитивни, за да може съвсем скоро да продължи нашия начин на живот без пандемия“, изрази надежда Страхилова.

Коментари

коментара