Мещица се надигна срещу кмета си: Преасфалтира си неговата улица, а ние газим в кал!

Кметът на пернишкото село Мещица стана обект на ярост от своите съселяни. Причината е ул. „Детелина“, която в момента прилича на разорана кална нива, отколкото на място за придвижване.

„Ето, така изглежда ул.Детелина, в с.Мещица, след, като кмета Деян Станимиров, изсипа два камиона с кал вместо чакъл“, съобщава Антония Александрова, като прилага сннимки.
Само преди месеци кметът на Мещица използва средства отпуснати от общинския бюджет, за закърпване на дупки в селото. Вместо кърпежи обаче, той използва средствата за преасфалтиране на цяла улица. Дали е случайно обаче, че преасфалтираната улица е точно тази, на която самият Деян Станимиров живее?
Ако питате мещичани, отоговорът е: не, не е.

„Кмето “ си асфалтира неговата улица , а за останалите улици не го интересува !!! Както в случая насипа кал вместо чакъл и мисли , че е свършил голяма работа , а в същото време с извинение се „насра от всякъде “ !!! Толкова безотговорен кмет не съм срещала досега . Спечели изборите и сега дреме му , че останалите патят от неговото „управление“ !!! Бива безотговорност бива , но това неговото край няма !!! Евала на Станислав Владимиров момчето прави такива красоти в града и подобрения , че миналите управления не са и помисляли за такива неща . А мещичкия кмет му дреме на него да свърши нещо полезно в това село . Селото е красиво , но няма кмет това е !!! “ кмето “ не му дреме . Нямам думи просто„, пише Милена Тодорова.

„Аз пък чакам кофа за смет от години и все няма след толкова молби“, допълва Сузана във Фейсбук.

Be the first to comment

Leave a Reply