Изверг завърза куче с тел и го остави да умре от глад в гората на квартал Тева

Човешката жестокост няма край. Перничанин се натъкна на покъртителна гледка докато се разхожда в гората на квартал Тева. Добрин е открил куче, вързано с тел за едно дърво и оставено да умре от глад. Освободил е животното, но то е избягало, вероятно заради преживения ужас. Не се знае откога е вързано така. Спасителят му е оставил храна, за да се нахрани в случай, че се върне. 

Очевидно в пернишкия квартал Тева се навъртат садисти, които изкарват яроста си върху беззащитни животни. Припомняме, че преди време в същата гора, по пътя за езерото Урса две бездомни кученца бяха зверски посечени със секира.

Ето какво разказа в социалната мрежа Добрин:

„Мили дами и господа , уважаеми съграждани . Намерих това куче вързано с тел , с примка на шията за един бор някъде в гората на Тева . Оставено да умре . Беше се дърпало толкова много че се виждаше месо на всякъде по вратът му и шията . Та искам да ви кажа нещо във връзка със случаят . Един ако видя да си изхвърля домашният лююбимец , следващото нещо което той ще види е ТЕЛК комисията . Обещавам . Прогнозирам поне деветдесет процента инвалидност .
Искрено ваш : Добрин Добрев“

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply