Перник настръхна от яд: Шофьор се изгаври жестоко с възрастен перничанин

Шофьор на микробус жестоко се подигра с възрастен пътник, като отказа да го качи. Причината било, че възрастният човек бил единствения пътник. 

За това сподели перничанка. Тя написа в социалната мрежа за нелепата случка. Шофьорът на микробус по линия Перник-Кошарево е трябвало да замине в 19:20ч. На спирката обаче имало само един пътник. Човекът чакал да се прибере до Кошарево, за да занесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга.

Тогава шофьорът  заявил пред клиента си, че няма да изпълни курса и че не му е такси.

„Простотията край няма!!! Шофьор отказал на пътник да го закара Перник-Кошарево в 19.20 часа. Безобразие не ли е последният бус за Кошарево да му откаже да го качи, тъй като бил само един пътник. С думите :„Аз да не съм ти такси за 3.80 лева“ и не може да се прибере да си отнесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга“

След като перничанката написва поста си, хора от Перник веднага се включили с предложение да закарат човека до Кошарево. По късно Nadi Asi пише:

„Благодарности на Мирослав Александров (Мимо) и всички приятели, които помогнаха на горкия Димитър Георгиев Димитров и вече пътува за село Кошарево.  Отново ви благодаря. Добри хора има все още“.

Димитър вече е при болната си съпруга, а цял Перник очаква наказание за наглия шофьор.

Коментари

коментара