С едноминутно мълчание преди мача в Перник футболисти почетоха паметта на Димитър Контев, Светлозар Райков и Росен Русимов

Снимка: minyor-pernik.bg

Миньор обърна Локо (София) в контролна среща, играна при закрити врати в Перник.

Щабовете на двата клуба се разбраха за проверката, за да запълнят празнината от липсата на мачове, породена от отказването на два отбора от Втора лига и прекъсването на първенството, заради националните отбори.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на напусналите ни наскоро Димитър Контев, Светлозар Райков и Росен Русимов.

След нулево първо полувреме Валентин Николов изведе „железничарите“ напред в 49-та минута. Полузащитникът намери топката с левия крак от границата на наказателното поле и простреля вратата на младия резервен вратар Константин Костадинов.

Перничани стигнаха до пълен обрат в последните 15 минути, когато получиха правото да изпълнят две дузпи.

В 75-та минута Иван Вълчанов бе фаулиран в пеналта, а Даниел Гогов бе точен от бялата точка. Няколко минути след това Владимир Стойков игра с ръка в наказателното поле и Радой Божилов се разписа за 2:1, оформяйки крайния резултат.

В редиците на Миньор след карантина се завърнаха Ивайло Вълчанов и Радой Божилов, а Янко Сандански пропусна мача, къй като трябваше да изпише първородната си дъщеря.

От ръководството на клуба честитят рожбата на семейството на Сандански, като и пожелават да расте здрава и щастлива, съобщават от официалния сайт на клуба minyor-pernik.com.

Коментари

коментара