Перничанин се нуждае от спешна операция, за да не остане инвалид

Снимката е илюстративна

ПРОЧЕТЕТЕ: Добра новина! Перничанинът Антон събра парите за операция

Перничанин се нуждае от спешна операция, за да не остане инвалид за цял живот. Преди два дни Антон е почувствал силна болка в кръста и се е обездвижил. При проведените изследвания се  оказало, че има два пречупени прешлена, в които се събира гной. Направена му е спешна операция, но е нужно на Антон да му се поставят четири импланта, които да укрепят прешлените. В противен случай той ще остане обездвижен за цял живот, а при най-малкия натиск поже да бъде пречупен и гръбнака му. 

Неговите три деца изпратиха до zapernik.com  молба за повощ към перничани. Сумата за имплантите е в размер на 6000лв. и трябва да се събере спешно.

Ето какво пише синът му Виолин:

„Здравейте, приятели !
Ние с Anita Dimitrova, Борислава Димитрова и С. Антонова молим за помощ всички близки приятели и колеги за вашата помощ.
Става въпрос за нашия баща -Антон Димитров Любенов, нашата опора и сила.
Човекът, който ни научи на всички ценности, човекът, който винаги е бил зад нас и продължава. Човекът, който ни научи как да бъдем винаги задружни и никога да не се предаваме.
Е, сега е наш ред ние да му подадем ръка.
Преди 2 дни почувства силен дискомфорт в кръста, след това последва и обездвижване в краката. Веднага се озовахме в болницата. Направиха му ядрено-магнитен резонанс и се установи, че има 2 пречупени прешлена, в които се набира гной, вследствие, на което се е получила мека тъкан. Снощи е направена спешната операция и ще се състои втора.
Трябва да се сложат 4 импланта, които да укрепят прешлените, в противен случай ще остане обездвижен за цял живот и така има голяма вероятност гръбнака да му бъде пречупен при най-малкото движение.
Сумата за тези импланти е 6000 лв.
Всички, които имат желание и средства могат да пишат на лично съобщение или да изпратят сума чрез тази банкова сметка BG30STSA93000027179047, която е на името на сестра ми Стефани Антонова Димитрова
Благодарим на всички отзовали се!“

Коментари

коментара