Лоши новини за Иво от Радомир: Адско главоболие, постоянно на обезболяващи и още две спешни животоспасяващи операции

Лоши новини за Иво от Радомир – момчето писател, който упорито се бори за живота си с тумори. Преди повече от месец Иво Христов се подрожи на поредните две операции, които целяха да удържат живота му. Но състоянието му не е никак добро, съобщават близките. Той продължава да има силно главоболие и дните му да минават на обезболяващи. Преди два дни по спешност беше направен ядрено-магните резонанс.

„Получихме новината, че трябва да му бъдат направени още две животоспасяващи операции възможно най-скоро. Едната от тях е за премахване на голям и много опасен тумор, разположен на шията, в близост до сънната артерия. Другата е за отстраняване на тумор в лявата ушна кухина, който беше облъчен в Русия в началото на годината – към днешна дата вътрешността му се е разпаднала, но обвивката продължава да расте и да притиска мозъчния ствол, което налага незабавното му премахване.

Последните години се оказаха огромно изпитание за Ивчо, а трудностите и болката през, които преминава ежедневно сякаш нямат край…“, пишат в страницата „Живот за Иво“.

Това е поредният път, в който Ивчо има нужда от вашата подкрепа, тъй като операциите трябва да бъдат извършени колкото се може по-бързо. Те ще бъдат направени в България, но всеки, който се е сблъсквал със здравеопазването тук, знае много добре, че сумите не са никак малки. И в случая са непосилни за нашето семейство, казват близките.

„Ще бъдем безкрайно благодарни на всеки един от вас, който застане зад Ивчо и сподели тази публикация. Както всеки млад човек, така и Ивчо заслужава да живее и да продължава да радва всички ни с творчеството си. Животът му поднася поредното изпитание, но той не веднъж показа колко е силен. Вярваме, че ще се справи!

Тук са и начините, по които можете да го подкрепите финансово:

– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.
– Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
– Чрез дарение в Pay Pal: [email protected] – Иво Христов

Благодарим на всеки един от вас, който ще помогне! Бъдете здрави и продължавайте да носите доброто в себе си!“

Коментари

коментара