Тайгър Тийм оглави класирането сред пернишките клубове на национално ниво, отиват за нова шампионска титла в Бургас

Все по-високо вдигат летвата от пернишкият клуб по бойни спортове Тайгър Тийм. Тигрите тръгват да защитават миналогодишната си отборна титла от държавния шампионат в Бургас. Също така те ще бранят и най-високото класиране в ранглистата на национално ниво постигано от пернишки клуб.
От клуба заявиха за zapernik.com, че работят изключително внимателно със спортистите си и не изискват от тях изцеждане на предстоящият турнир , защото им предстои и турнир по Таекуон-до седмица по-късно.

“Никога не тръгваме с ултиматwми към нашите спортисти , защото абсолютно влизаме в тяхното положение и знаем в какъв натоварен цикъл са последните месеци. Дори сега сме дали почивка да някои от основните ни състезатели, на други пък сме им ограничили категории и стилове , в които да вземат участие за да могат да запазят сили за последващите два турнира. Вярваме , че ще се представим на ниво на всички турнири.
Важно е да подчертаем , че да се представим на ниво не означава задължително първо място и купа. Ако място на почетната стълбичката дойде ще бъдем горди, но и при други обстоятелства ние винаги ще се гордеем с хората от клуба ни.
Дано се завърнем от Бургас с високо вдигнати глави и най-важното да представим Перник достойно, както ние, така и останалите два пернишки клуба – “Боец” и “КЛ” , на които също желаем успех“, каза треньорът на „Тигрите“ Кристиан Младенов.
 

Коментари

коментара