Работници влязоха в кв. Църква, започва облагородяване!

След срещата на перничанина Калин Огнянов от кв. Църква с кмета на Перник Станислав Владимиров, за която zapernik.com писа, вече има видими резултати. Общинската фирма „Жилфонд“ е на място в квартала и облагородява детската площадка. Работи се по поставянето на нова ограда, пейки и навеси, а догодина ще бъдат поставени и нови детски съоръжения, разбра zaPernik.com.

Освен това ще бъдат ремонтирани и други пейки в квартал Църква.

Всичко това бе съпътствано от прехвърчащи искри между гражданите на кваратала и кмета им Радослав Динев. Огнянов дори поиска оставката на кварталния кмет заради „упадъка на квартала“ чрез социалната мрежа. По-късно обаче отмени тази своя позиция.

„Оттеглям исканата от мен оставка на Г-н Динев,след разговора ни тази сутрин!Вчера е бил в ОБЩИНА ПЕРНИК и са му „отвързали ръцете“/обещано е съдействие/!Доказателство,че има такова е ежедневното посещение в кв.Църква,на управителят на“Жилфонд“!И в момента са на „терен“ с Г-н Динев!Освен тази площадка дискутирахме и тази до Кметството!Надявам се нещата да продължават в правилната посока!“, пише Огнянов, като прилага и снимки на работния процес.

„Не мога да не ги похваля от „Жилфонд“с управител Константин Иванов!Спря да вали и бяха отново на работа!Управителят ме запозна по телефона какво и как ще се прави!Благодаря му за съдействието!Това ще е един от въпросите ми към Г-н Динев утре-моя работа ли е това или негова!“, пише още Калин.

Коментари

коментара