Млад перничанин излиза да мачка на „Арената – предел на възможностите“

Момче от пернишкото село Рударци излиза на спортното състезание „Арената – предел на възможностите“, което ще се проведе в град Русе днес.  Александър Димитров е сред 22-мата участници, които ще мерят сили в битки, вдъхновени от известните риалити формати „Фермата“ и „Игри на волята“. 

Александър е готов да си тръгне от „Арената“ като победител. Той е едва 22-годишен и е студент в Техническия университет в София.

Причината младият перничанин да се запише в състезанието е благотворителната му цел . А именно – събиране на средства за реновиране на спортни съоръжения за деца и младежи.

„Нашата държава не подпомага много добре спорта. А България има достатъчно таланти, които няма къде да се развиват“,

смята Александър Димитров.

Студентът от Перник обича спорта и се занимава с плуване, колоездене, ски и бягане. Тренирал е три години ръгби.

„Този спорт ме е научил на много дисцплина, хъс и спортна злоба. Не се занимавам с него поради лични причини“,

казва перничанинът, който търси навсякъде адреналин. Харесва битките във „Фермата“, което го и вдъхновява да си премери силите сред участници от Русе, Разград, Ямбол, Шумен и Тутракан. Той е и единственият перничанин в играта.

„Искам да кажа на русенци да се подготвят много сериозно, защото идва една пернишка мощ, която ще им покаже откъде са най-коравите момчета. Успех на всички! Ще се видим на 19-ти септември в град Русе“,

казава Александър.

Успех, Александър!

Коментари

коментара