Шеф на Надежда (Доброславци): Миньор са неприятен съперник, шансовете ни са 50:50

Снимка: vitoshanews.com

“Миньор са неприятен съперник за който и да било отбор, дори и от Първа лига. Традиционно неудобен съперник за нас“. Така коментира жребият президента на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев. Както вече стана ясно, жребият за Купа България реши Миньор (Перник) да гостува на Надежда (Доброславци).

„Чакаме с интерес този сблъсък. Познаваме ги, няма с какво да ги изненадаме, и състава им знаем. Един от качествените тимове във Втора лига. Ще се опитаме да ги отсраним и да срещнем отбор от елита. Ще бъде празник за селото, голямо предизвикателство е за нас. Не сме срещали досега тим от този регион на такова ниво на турнира за Купата. Стягаме се, отборът е мобилизиран на максимум. Дали ще ги елинимираме? Имаме шанс, щом сме пред собствена публика, нещата са 50:50”, заяви още Цончев, предаде vitoshanews.com.

Старши труньорът на Надежда също гледа с респект към перничани:

„Силен отбор са Миньор, с добри изпълнители. Ние сме в ролята на аутсайдер, защото сме от по-долна дивизия. Футболът затова е интересна игра, всичко се случва. Хубав момент е за нас, за да видим на какво ниво сме и дали можем да покажем добри игри срещу по-силни противници. Мотивацията у нас е налице, всички ще дадат максимума от себе си и ще се опитат да се представят добре.
Очаквам да не ни подценят гостите. Футболът се уеднакви напоследък, но едва ли ще си позволят перничани да подходят несериозно към мача. Надявам се да зарадваме нашата публика.
От тима на Миньор мога да изтъкна доста хора: Антон Славчев, Томислав Павлов, Калоян Йосифов, Дани Гогов…Водени са от отличен специалист като Юри Васев. Играта на тима е функция от знанията на треньора. Представят се добре и във Втора лига. Няма да ни бъде никак лесно, но няма да се предаваме”, коментира Илиев.

 

Коментари

коментара