Жестока драма с Благо Борисов в Перник

Пернишкият фолк изпълнител Благо Борисов е изживял жестока драма днес. Агресивен питбул е разкъсал пред очите кученцето му и то на детска площадка. Това извести самият Благо в социалната мрежа, като публикува снимка на окървавеното животно, видя zapernik.com.

„Днес е един от най – ужасните дни в живота ми! Най – добричкото същество моето куче, беше брутално нахапано и разкъсано от Питбула, който беше оставен да се разхожда свободно без намордник в задблоково пространство, където постоянно играят деца и има катерушки и пейки, намиращо се зад клуба по бойни спортове Tiger Team в Перник“,

пише Благо Борисов.

„По моя информация собственика се казва Ники. Какъв изрод трябва да си, за да оставиш кучето , което по природа е агресивно и напада на месо, отвързано, а ти да си седиш на пейката най-спокойно ? Как е възможно, при положение , че там има много често майки с дечица….“,

възмущава се певецът, който не може да се отърси от преживения шок. 

Благо допълва, че също е ухапан от озверелия питбул в опит да спаси кучето си и дори е ходил на спешен кабинет.

Аз в момента не зная къде се намирам. Лори е със спукан далак и огромна рана….На системи е , със спукан далак…  Тя е истински боец… по нищо не показа ,че я боли! Просто ни щади… Няма такава душичка….
СПОДЕЛЕТЕ ,защото това не може да продължава така.
Молете се приятели за нея 😭😭😭“,

пише още Благо Борисов.

Приятелите на перничанина са потресени и му съчувстват. Някои от тях са възмутени, че такива кучета задължително трябва да са с наморници на публично място. А други дори споменават, че подобни породи трябва да се забранят със закон в България, както се е случило вече в други развити страни.

Коментари

коментара