Перничанка изнесе скандални твърдения за кмета на град Батановци Радослав Петров

Доброволецът от Перник Аделина Александрова, която се бори срещу популацията на бездомни кучета и им намира домове, изнесе скандална информация в социалната мрежа, касаеща кметът на град Батановци Радослав Петров. Самата тя определи поста си като „лека закачка“ към батановският кмет. 

Публикуваме думите на Аделина без редакторска намеса: 

„Настоящият пост е само лека закачка с кметът на град Батановци, известен с жестокостите си към бездомните животни.
Оттук започва войната.

Радослав Петров е направил предизборно обещание ако го изберат за кмет да няма улични кучета, което си е лично негов проблем.

1. Има сведения че Радослав Петров тормози абсолютно всеки който храни бездомни куче или коте, позволява си да снима хората докато ги хранят.
2. Радослав Петров си е наумил че ще прехвърли всички улични животни на град Батановци в малкия пернишки приют, което вече е факт-не мога да преброя кучетата които идват в приюта по сигнали за агресия, но като човек който познава тези кучета гарантирам че в тях няма такава.
3. Има сведения от град Батановци че кметът Радослав Петров уговаря бабите да си вадят фалшиви медицински свидетелства за ухапвания от бездомни кучета.
4. Хората се обаждат и разказват, че роднина на Радослав Петров кмета на град Батановци отглеждал бойни кучета в незаконно, за което кметът мълчи.
5. Лично съм намирала и прибирала и кастрирала безброй кучета от град Батановци, което не е било моя работа, правя го на доброволни начала.
6. Сигналите на кмет Радослав Петров са еднотипни към община Перник-в тях не се говори за кастрации, с лъжи и инсинуации мразещият уличните животни кмет Радослав Петров просто иска те да бъдат премахнати. И това се случва-обичани обгрижвани кротки животни попадат в боксовете в общински приют Перник без право на връщане, тоест те са обречени да стоят там до смъртта си.
7. Кметовете и кметските наместници са тези които трябва да ЗНАЯТ, спазват и прилагат действащите закони, което не се случва в Батановци.

Дотук с фалшивите сигнали от кмет Радослав Петров. Ще му бъде потърсена сметка,ще бъдат проверени медицинските свидетелства на уж ухапаните граждани в Батановци. Ще му бъде обяснено че има кой да свидетелства за въздушните пушки с които се стреля по животните, за осакатените животни с отрязани части от телата им в Батановци, ще бъде разпитан доколко са законни обектите, в които се отглеждат огромен брой едри породи с подозрения за бойни кучета в град Батановци.
Моля споделяйте.“

Коментари

коментара