Мъже с противогази дезинфекцират абитуриент на червения килим пред хотел Струма – СНИМКИ

Десетки перничани се събраха пред хотел Струма тази вечер, за да изпратят празнуващите абитуриенти от ПМГ „Христо Смирненски“. 

Един от випускниците се появи на червения килим по оригинален начин. Той слезе от бял луксозен джип, съпроводен от други двама, облечени в специални костюми и противогази. В духа на пандемията, аверите му бяха оборудвани с машина за дезинфекция и щателно напръскаха пространството около абитуриента, обувките му, дори автомобила и дръжката на вратата.

След като всичко бе дезинфекцирано от коронавируси, тримата се щракнаха за спомен, преди младежът да влезе в ресторант Струма, за да отпразнува бала си.

Заради пандемията от коронавирус много абитуриенти тази година пропуснаха „парада на суетата“ пред хотел „Струма“. Други обаче решиха да се организират, макар и в малоброен състав. Сред тях обаче липсваха голяма част от съучениците им, както и курсовите им ръководители.

Ако и вие имате незабравими спомени от абитуриентския си бал, които желаете да споделите с перничани, можете да ни пишете на страницата на „За Перник“ във фейсбук или на мейл [email protected].

Коментари

коментара