Пернишките „тигри“ пътуват за Държавно по Кикбокс в тежките рингови стилове

Тайгър Тийм тръгва на Държавно по Кикбокс в тежките рингови стилове. Момчетата от Перник отпътуваха за Пазарджик тази сутрин, разбра zapernik.com.

Първенството ще се проведе в град Пазарджик през уикенда и в него ще вземат участие повече от 200 кикбоксьори от цялата страна. Пернишкият клуб ще се представи със 7 от своите възпитаници във всички възрастови групи.

“Ще участваме със 7 състезатели на държавния шампионат в стиловете Фул контакт и К1. Трябваше да отидем с доста по-голям състав , но поради лошо стечение на обстоятелствата няма да се получи. С групата, с която заминаваме се целим в челните места и се надяваме да зарадваме Перник с добри резултати. Проведохме една стойностна подготовка до колкото позволява ситуацията в момента“, каза треньорът на „тигрите“ Кристиан Младенов.

„Аз лично вярвам в моите момчета и момичета , знам на какво са способно остава само те да си повярват и да покажт потенциала си, който всъщнот е огромен. Желая успех на всички , които ще вземат участие не само на нашите състезатели и най-важното е да бъдат здрави и да нямат травми, пък нека по-добрият победи! Да живее спорта!”, пожела Кристиан.

Успех, момчета!

Коментари

коментара