Много пияна перничанка катастрофира с колата си

Снимка: Илюстративна

Пияна перничанка е самокатастрофирала, управлявайки лек автомобил, съобщиха от МВР Перник.       

Инцидентът е станал на 24 май, около 07, 00 ч. На тел 112 е подаден сигнал, че на ул. „Победа“ в областния град е самокатастрофирал лек автомобил Рено „Туинго“. Органите на реда установили, че колата е шофирана от 33-годишна жена. При изпробването й с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 07 промила в издишания въздух. Взета й е кръвна проба за химичен анализ и е започнато бързо производство. 

Перничанин на съд за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.

 На 01 май в гр. Перник бил проверен лек автомобил Форд „Мондео“, управляван от 44-годишен мъж от областния град. Алкохолната му проба се оказала положителна – 2, 36 промила в издишания въздух. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата. 

Перничанин, шофирал нерегистриран мотопед е установен от служители на Първо РУ.

На 22 май, на улица „Граово“ е проверен мотопед „Ямаха“, управляван от 33-годишен перничанин. Полицаите установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация през 2006 година. Ямахата е иззета, а 33-годишнят мъж задържан и след проведени процесуално-следствени действия освободен. Започнато е бързо производство. 

Коментари

коментара