Полагат асфалта по основната улица на селата Драгичево, Рударци и Кладница

Започна цялостното преасфалтиране на улица „Кракра“ в селата Драгичево, Рударци и Кладница.

След подмяна на водопровода и изграждане на канализация се преасфалтира цялостно и основната улица. Направени са бордюри и пешеходна част, като плочките предстои да бъдат положени.

Кметът на Драгичево Виктор Викторов провери ремонтните дейности и пусна лайф. На него се вижда, че валяк валира токущо нанесения първи пласт от асфалтовата настилка.


„Говореше се, че асфалта щял да бъде 4 см. Както виждате това не е вярно. Това е първият пласт, предстоят още два. Настилката ще бъде 17 см.“, обяснява Викторов.

Кметът се извини на жителите на трите села  за неудобството, което са имали покрай строежа. Но пък за сметка на това вечно разбития основен път ще е чисто нов, а селата ще се радват на нова канализация.

Кметът Викторов допълни, че след пускането на отсечката, ще бъдат ремонтирани и две обходи улици – „Райна Княгиня“ и „Тинтява“.

„След смяната на водопровода нещата са коренно променени и налягането е по-голямо. Имаме уверение, че ще се сменят главните и довеждащите водопроводи това лято“, доволен е кметът.

Коментари

коментара