Заснеха хит по време на пандемия на кариера в с. Студена. Певицата Тита се моли на полицаите да мине КПП-то

Най-новият музикален бг хит е сниман на кариерата край село Студена. Той е на рапъра Боро 1 и певицата Тита и се нарича „Вивалди“.

На кадрите, заснети в пернишко се вижда как Боро 1 се върти с червена кола и бебе за Ауди и БМВ-та, а Тита с руски букли като във фолка се кълчи на капака на колата.

За заснемването на тези кадри изпълнителите обаче са си имали проблеми с полицията, тъй като порчето е направено по време на извънредното положение и пандемията от коронавирус.

„Този път върнаха на КПП-тата моите стилисти и гримьори. Не бяхме сигурни дали ще заснемем сцената. Молихме се, а нашият режисьор подписа специални документи. Буквално за 2 часа имахме работа на кариерата на Студена край Перник“, казва пред бтв Тита.

Видеото е заснето за два дни на 4 различни локации. Част от сцените са обработени със специално създадени за клипа 3D ефекти, а в един от кадрите се забелязва и луната, която всъщност е специално създаден макет с диаметър над 2 метра. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Текстът е на Боро 1, както и аранжиментът – заедно с Криско, музиката е на Roasty Suave.

Коментари

коментара