С 200 лева перничани нахраниха 12 семейства на свои съграждани

С 200 лева перничани нахраниха 12 семейства на свои съграждани. Продуктите ще им стигнат за около седмица. Инициативата е поддета от Valeto Georgieva, която с помощта на свои съграждани е събрала 200 лв. в помощ на нуждаещите се перничани. 

„Преди около 10 дни поех инициатива за събиране на средства, с която да помогнем на съгражданите ни в затруднено положение. С общо събраната сума от 200 лв успяхме да закупим продукти за 12 домакинства в крайна нужда, на които няма кой да помогне. Спрямо ограничения бюджет в един пакет влизат : брашно, олио, спагети, боб, леща, ориз, 2 консерви и бисквити. На фона на цялата трагедия всички, които дариха средства от бюджета си пожелаха да останат в анонимност“, пише перничанката във фейсбук.

Вчера заедно със служители на Кметство Изток са били разнесени продукти по адресите на хората в кв. Изток и Мошино.

„Продуктите ще стигнат за около седмица, така че ако има някой, който иска да се включи, за да помогнем на хората изпаднали в безизходицата на глада, може да се свърже с мен! Искам да благодаря на г-жа Десислава Стоянова , кмет на кметство Изток, на служителите в кметството и социалните служби за съдействието и помощта. Благодаря“, пише още Valeto Georgieva в групата „Снимай Перник, нека всички да видят (БЕЗ ЦЕНЗУРА)“.

Коментари

коментара