Пърен кошмар на пътищата за София, перничани са в капан, не могат да стигнат до работа

Пълен кошмар и блокаж през магистрала „Струма“ и Владая в посока София тази сутрин. Перничани са блокирани на пътя и не могат да отидат на работа, колоната е огромна, съобщиха до zapernik.com.

„Здравейте и Христос Воскресе!!! Ето така останаме блокирани по магистрала Струма, посока София и през Бучино на път за работа! Което значи, че никой от нас няма да стигне до работното си място и днес, тъй като коридора е до 8 часа, а той мина отдавна“, пише перничанка.

Мазалото от коли, което се образува от коли е подплатено от онези софиянци, които безразсъдно напускаха столицата преди празниците. Още вчера, много от тях, които не можеха да докажат, че на следващия ден са на работа, не бяха допуснати да влязат в столицата.

Водачите, които нямат основателни причини за влизане в столицата, са връщани. Това са основно хора, които нямат служебни бележки, удостоверяващи, че работят в София. Според полицаи това са граждани, декларирали преди дни при излизането си от града, че по неотложна работа им се налага да отидат в провинцията. Сега се връщат с обяснението, че утре са на работа, но не разполагат с такъв документ.

„Наредих се на опашка в 6:15, малко след светофара на Драгичево. Не успах да премина, защото в 8:20 бях на КПП-то и не успях да отида на работа. Ние не закъсняваме, идваме на време, но заради опашките не успяваме да минем“, коментира един от шофьорите пред Нова тв.

Коментари

коментара