За първи път и то в Перник! Генерал Мутафчийски се появи върху торта

Снимка: Фейсбук , Адриан

Собственикът на известното пернишко заведение „Парк Бар“ – Адриан бе изненадан за рождения си ден с уникална торта. В синхрон с извънредното положение в страната, приятели на рожденика го изненанадаха  със специална торта по поръчка с лика на…генерал Мутафчийски и с надпис: „Честит рожден ден, Ади, да излиза!“

Самият Адриан публикува сладкарското произведение на профила си във Фейсбук с благодарност към авторите.

В последно време генерал Мутафчийски стана най-разпознаваемата фигура в страната, като надмина по популярност дори и премиера Бойко Борисов. Всеки ден Генерала ни съобщава по телевизията каква е ситуацията с новия коронавирус и с мекия си тон раздава команди от микрофона да си стоим вкъщи и да не излизаме. Така думите му станаха закон, но и повод за много шеги, а зевзеци заляха социалната мрежа с колажи с генерал Мутафчийски. Дори започнаха да лепят лика му и по жилищните блокове. Но на торта го видяхме за първи път и то в Перник!

Снивка: Фейсбук

Рожденикът пък Адриан е известен в града като собственик на едно от най-посещаваните в последните години заведения „Пар бар“, намиращо се до гарата в Перник. Заведението преливаше от народ преди именно генерал Мутафчийски и обкръжението му да „хлопнат кепенците“ на кръчми и кафенета. Сега както всички, така и „Парк Бар“ спасява бюджета с доставки на храна по домовете за многото си редовни клиенти.

Екипът на zaPernik.com пожелава на Адриан много здраве, успехи и щастливо посрещане на празника. А дали ще посмее да изяде „генерала“…..той си знае.

Коментари

коментара