Ресторант „Казабланка“ пусна доставки по домовете под засилен контрол и пълни мерки за безопасност

Един от най-изисканите ресторанти в Перник вече предлага ДОСТАВКА на храна директно до дома. Във връзка с извънредната ситуация в България, ресторант Казабланка затвори врати, но кухнята му продължава да работи на пълни обороти, съобщиха за ZaPernik.com от заведението.

„Оставаме заедно, макар и на разстояние, с доставка на прясно приготвени вкусотийки, под засилен контрол и мерки за безопасност“, казаха от ресторанта.

„Всяка доставка пристига в запечатан плик. Доставчиците са снабдени с маски, ръкавици и дезинфектанти. Бъдете сигурни и спокойни! Останете с любимите си хора и се насладете на кулинарно пътешествие, макар и от вкъщи“.

Доставките се правят всеки ден между 11 и 21 часа на територията на гр. Перник. За поръчка обадете се на телефон 0887 17 07 07. Минимална стойност на поръчката е само 10 лева. Можете да вземете поръчката си и на място с 10% отстъпка. Единственото, което трябва да направите е да се обадите преди посещение, за да изнесат вашата поръчка.

Не изпускайте да се възползвате и от поръчката на Обедно Меню. Всеки ден ви очакват прясно приготвени ястия. Обедното меню ще намерите публикувано на Facebook страницата на ресторант Казабланка.

„Гарантираме общата ни безопасност като прилагаме възможно най-високите мерки за хигиена и сигурност от приготвянето на храната до доставянето ѝ до вас. Следваме мерките и нормативите от Министерството на здравеопазването, което включва дезинфекция на всички повърхности, контрол върху продуктите, използване на ръкавици и маски, ограничен достъп до кухните след проверка на здравословното състояние на служителите. Радваме се, че въпреки всичко случващо се, сме заедно и сме на разположение да внасяме ВКУСНИ МОМЕНТИ във вашите домове“, споделят от заведението.

 


Рекламна публикация

Коментари

коментара