Майка направи нещо страхотно към десет деца от 10-то ОУ „Алеко Константинов“ в Перник

Майка предостави таблети на 10 деца от 10-то ОУ „Алеко Константинов“ в Перник, за да може децата да учат дистанционно и да не изостават от съучениците си. Големият жест споделиха до ZaPernik.com учители, които написаха Благодарствено писмо към Адриана Аврамова от името на ръководството на училището, учители, родители и ученици:

Още един повод да повярваме в доброто!

В напрегнатата обстановка на  извънредното положение,  сред нашите родители от Х ОУ „Алеко Константинов”, се намери майка, която пожела да помогне на децата в неравностойно положение от училище ни. Тя предостави таблети за  ползване в онлайн обучението. Това поведение в този момент е достойно за възхищение. 

Ето защо всички ние – ръководството, учители, ученици и родители, искаме да поднесем своите думи на благодарност, към Адриана Аврамова.

Благодарим, госпожо Аврамова, за това, че успяхте в този момент да подкрепите 10 семейства и улеснихте обучението на техните деца. Адмирации, към този жест с който дадохте възможност на тези деца, да се учат дистанционно и да не изостават от съучениците си в овладяване на  учебния материал.

Ние всички Ви благодарим за благородната постъпка !

Коментари

коментара