Ден 6-ти откакто затвориха града: Огромни задръствания към София, хвърчащи декларации по пътя и изнервени шофьори

И тази сутрин дълги колони се извиха пред временните КПП-та в пернишко. В 7 часа сутринта опашката от коли в посока София през Драгичево е километрична. Голяма колона се е образувала и при квартал Бела вода на влизане в града. През магистрала „Струма“…..няма какво да я коментираме. 

Тапата от автомобили обикновено се образува след 6 часа сутринта. Межу 5 и 6 часа сутринта положението е спокойно и няма задръстване, твърдят перничани, които пътуват всеки ден към София за работа.

Перничани са възмутени и че при проверките на колите имало хвърчащи декларации на хора с личните им данни по пътя. Хората се питат въобще как ще е съхраняват тези лични данни и няма ли да се злоупотреби с тях впоследствие.

Снимка: Miroslav Nikolov, Фейсбук
Снимка: Miroslav Nikolov, Фейсбук

В град Радомир също е мазало от коли. Радомирци, тръгнали за работа не могат да избязат от града. Снимка на ситуацията публикува Валентин Рашев‎ в групата на Радомир:

Снимка: Валентин Рашев‎, Фейсбук

Други пернчани избират алтернативата с влака и оставят колите си вкъщи.

„Че управляващите са прости са прости ма народа е още по прост аз след Понеделник и висенето ,си казах че тая няма да стане и се качих на Влака пътуване бързо и всичко е ок и най интересното е ,че никои не ме проверява с Влака“, пише Теодор в групата I see you КАТ Перник.

 

Коментари

коментара