Тежките задръствания към София продължават, това е издевателство към перничани

Снимка: ina ivanova, Фейсбук

„Който има възможност да пропусне днешното пътуване да го направи. За 25 минути колоната не е помръднала и метър. Ще се бие рекорда от понеделник, когато се минаваше за 4 часа… Това е издевателство върху перничани, пише Ина. Постът и е от тази сутрин й касае придвижването по магистрала „Струма“ посока София. 

Хората, на които ежедневно им се налага да пътуват преживяват пълен кошмар всяка сутрин. А редовното закъснение за работа едва ли се гледа с добро око от работодателите им.

Причината за тежките задръствания са контролните пунктове, които проверяват всеки дали има Декларация да напуска град Перник и са заради пандемията от коронавирус.

Според перничани обаче мерките са безумни и съкращават нервите на всички тръгнали на работа, които висят с часове на пътя. Според перничани, в условия на извънредно положение, пределно ясно е, че тези, които са тръгнали сутрин на София ИМАТ основателна причина и не са тръгнали на разходка.

Някои хора изказват мнение, че ако държавата им подсигури заплата и работа след това да изхранват семейтвата си, ще си останат с удоволствие всъщи и не от нищо са тръгнали рано сутрин за работа, за да минат през кошмара на задръстването.

Коментари

коментара