Станката се закани да съди Ревизоро

Кметът на Перник Станислав Владимиров се закани да съди министъра на водите Емил Димитров – Ревизоро, ако последния продължава с лъжите си по негов адрес. Това Владимиров каза в ефира на бтв тази сутрин.  

„Господин Димитров така и не разбра от кой какво разрешително трябва да иска, че ВиК дружеството не е общинско, той така и не разбра, че писмото, което е писал е до ВиК, а не до общината, така и не разбра защо язовир Студена се изпуска от главния изпускаветел. Все много притеснителни неща, за поста който управлява. И ако продължава с нелепите си внушения по мой адрес и с клеветите, много вероятно е да се видим в съда“, коментира Станислав Владимиров.

„Разбирам, първият път не е разбрал на кого да изпрати необходимата документация, но в следващиште му интервюта и то с персонални нападки по мой адрес, аз казах, че съвсем нормално в една правова държава с него да се видим в съда“, допълни кметът на Перник.

„Все пак аз и моите съграждани сме изправени пред огромно изпитание, този човек посети веднъж Перник, за да пуска нелепи шеги по адрес на перничани, след това още веднъж дойде, никой не разбра. Вместно да се ангажира пряко с водната криза, той продължаваше с това лековато поведение, с внушение и неразбиране към проблема на един град. Не му отива на високия пост“, заключи коментара си Владимиров.

Припомняме, че новия министър Емил Димитров, който е родом перничанин, отказа по арогантен начин да пусне водата на Перник, въпреки че язовир „Студена“ се пълни и въпреки пандемията от коронавирус и призивите за хигиена.
Това възмути не само кмета на Перник Станислав Владимиров, но и всички перничани, подложени не по тяхна вина на тежък воден режим. Върхът обаче беше некомпетентността на Ревизоро за ресора си, който той демонстрира в национален ефир, опитвайки се да прехвърли вината към кмета на Перник.

Коментари

коментара