Фен нокаутира пернишкия идол Миле Китич от сцената

Истински екшън се разигра по време на участието на сръбската легенда и любимец на перничани Миле Китич в швейцарския град Базел, узна ZaPernik.com.

Екзалтиран и агресивен фен бутна от сцената изпълнителя, разкри сръбското издание ‘“Курир“. Според очевидци, нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него.

Само навременната намеса на органите на реда предотвратила по-сериозен конфликт. По време на участието с Миле била и съпругата му – певицата Марта Савич, която се разплакала от шока. Пред сръбското издание Китич разкри подробности за инцидента.

„Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми каза: „Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не показа признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръката и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, по които паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а после го изведоха. Нямаше удари, но ме свали от сцената с намерение да ми навреди“, обясни Миле.

Който продължил концерта си след случката, пише Телеграф.

Прочетете още:

Слави Трифонов коментира отравянето на Перник със серен диоксид

Коментари

коментара