Корнелия Нинова посрещната от втория ешалон на БСП Перник! Нито един кмет и депутат не уважи опита й да политизира водната криза в Перник

Лидерът на БСП Корнелия Нинова дойде отново в Перник, но не бе посрещната от кмета на Перник Станислав Владимиров, както от никой от неговите заместници и пернишки народни представители, видя zaPernik.com.

Корнелия бе посрещната от втория ешалон на местните партийни фигури на ниско ниво като общинските съветници Валентин Петков и Кирил Леонов от село Богданов дол, както и бивши партийни функционери като Иван Честното и Мишо Михайлов – Розов дом.

Нито един от пернишките депутати не посрещна лидерката на БСП Корнелия Нинова днес. Причината е, че кмета на Перник каза, че тя се опитва да яхне водната криза, което не й прави чест.

Няма да я приема при мен„, категоричен е Станислав Владимиров.

Корнелия Нинова дойде с куп медии и камери от София, които едвам се събраха в стаичката, за да я заснемат. Тя каза, че е много загрижена за хората на Перник и искала отговори на въпросите, дали ще има наказани за водната криза в Перник.

ZaPernik.com излъчи на живо пресконференцията на Корнелия Нинова от стаята на БСП, но читателите ни въобще не са въодушевени от персоната й.

Общинският съветник на БСП Кирил Леонов се опита да яхне протестите в Перник.  „Нека да излезем и да си отстояваме правата. Никой не яхва тези протести„, призова Леонов.

Не те искаме да ни политизираш протестите„, категорични са хората в лицето на Красимира Любомирова, която гледаше лайфа от zaPernik.com и го коментира на живо.

Кмета не я иска, ама си е решила да си политизира. Аре марш от която дупка си изпълзяла, само съскаш„, коментира Валерия Георгиева.

Аййй, нахални хора„, възмути се от появявата й Соня Георгиева.

Марш от Перник, никой не те иска„, изгони я Красимир Любчов.

Журналисти запитаха Корнелия Нинова къде е кмета на Перник и защо не е при нея, както и дали се разграничава от него. Корнелия Нинова каза: „Не! Не се разгравичаваме от кмета на Перник. Предишната среща се проведе в Общината, в присъствието на кмета. Станислав е един от младите кадри на БСП и той се реализира, но той е кмет на всички, но в момента нашата среща е в централата на БСП с наши партийни кадри„, каза Нинова.

Пресконференцията приключи 20 минути след нейния старт, като Корнелия Нинова отпътува за София.

Ето мнението на хората от живия чат на zaPernik.com по време на живото излъчване на пресконференцията на Корнелия Нинова в Перник.

Коментари

коментара