Перничанка пред ZaPernik.com: Баща ми беше с мозъчен хематом и кръвоизлив и благодарение на д-р Велев…

д-р Иво Велев , д-р Цветкова Бърза помощ

Перничанката Елица Петрова изпрати до ZaPernik.com благодарствено писмо до докторите Иво Велев, д-р Тодорова, медицински сестри и санитари от пернишката болница. 

Ето поводът:

С това писмо искам да изкажа моята и на семейството ми огромна благодарност,към ЦСМП гр.Перник,които на 31.10.2019г. около 20.30часа ,бяха на смяна, д-р Иво Велев,д-р Тодорова, медицински сестри и санитари ,като им Благодаря за навременната и професионална помощ,която оказаха на моя баща,който беше с мозъчен хематом и кръвоизлив и благодарение на бързите и професионални действия, които д-р Велев предприе, а именно телефонни обаждания до Пирогов,Софиямед,Болница Токуда и още няколко други болници от които получихме откази поради липса на свободни места,най-накрая в Окръжна болница Св.Анна гр.София откликнаха на молбата на д-р Велев,и баща ми беше успешно транспортиран и приет.

Огромно БЛАГОДАРЯ ,д-р Велев,защото не се отказахте да ни съдействате,докато се намери болница в която баща ми да бъде приет.

Малко са думите с които мога да опиша своята признателност,към загрижеността и човечността,която проявихте към нас и направихте всичко възможно да бъде спасен човешки живот. Прекланям се пред Вашия труд и професионализъм!

Пожелавам здраве и сили на лекари и сестри,на санитари и шофьори,на всички работещи за това болницата да бъде символ на спасение за хората!

С огромно уважение :Елица Петрова

Коментари

коментара