Протестърката София Георгиева: Хората търсят вода на Марс, ние в Перник нямаме вода

Хората вече търсят вода на Марс, а ние в Перник нямаме вода, каза пред ZaPernik.com протестиращата певица София Георгиева на организирания днес протест под прозорците на областната управа Ирена Соколова.

„Хората търсят вода на Марс, а ние в Перник нямаме вода. Това е геноцид“, обяви София Георгиева.

„Управляващите трябва да си понесат последствията. Ние имаме въпроси кой източи язовира. Нелепо е за някакви откраднати милиони да оставят 80 000 хора без вода“, каза София Георгиева.

Тези хора, освен, че трябва да бъдат уволнени, подведени под отговорност. Призовавам главния прокурор да се заеме със случая„, гръмна София Георгиева.

„Не може подобно унищожение на хората. Какво ще се случи в Спешно отделение, ако плъзне хепатит? Ще плъзне дезинтерия, в най-мекия случай. Областната управителка не вчера да разбира какви са задълженията й, защото тя представлява министър председателя и държавата в Перник, а тя се запозна, че има такива задължения преди седмици. На такива постове трябва да да хора, които да са на мястото, а те ходят по събори и се снимат. Ирена Соколова трябва да е наясно с всеки един проблем и да сезира въпросните органи“, категорична е София Георгиева.

„Вместо да гони Патриарха да се снима с него, тя трябваше да се занимава с проблемите на Перник“, сръчка областната управителка Ирена Соколова певицата София Георгиева

Коментари

коментара