Станката се обади сутринта на фирма „ДЛВ“ и им каза: Новият ми лозунг е: „Перник се чисти целогодишно, а не кампанийно напролет“, вижте мигновения резултат! – ОБЩИНСКО РИАЛИТИ!

Кметът на град Перник Станислав Владимиров – Станката е провел днес сутринта разговор с управителя на фирма „ДЛВ“ Добри Владимиров, за да го помоли да почисти външната магистрала на Перник от треви, които засенчват мантинелите, въпреки, че кметът на Перник няма власт над този път, който се стопанисва от държавата, директно от новия шеф на Пътното управление в Перник Петър Басмаджиев – Басмата.

Новият ми лозунг, който ще налагам над фирмите за почистване и всички свързани с чистотата на града е: Перник се чисти целогодишно, а не кампанийно – само на пролет„, казал кмета Владимиров.

От фирма „ДЛВ“ веднага изкарали служители, които днес разчиствали мантинелите от сухи треви.

В същото време, Община Перник вкара багер в коритото на река „Струма“, където не е чистено от години. „Давали са близо 200 000 лева за почистване, което не се случва, сега за около 1000 лева ще има видими резултати“, каза кметът Станислав Владимиров. За целта е впрегната общинската фирма „Флор“. Два камиона извозват извадените от багер дървета, боклук и др. от реката към бунището на Перник.

Освен това, екипът на Общината обезопаси опасната дупка в Парка на предизвикателствата, за която писахме преди дни. Тя не беше голяма, но дълбока. Първоначално бе обезопасена със сигнална лента, а днес вече е обезопасена, научи сайта ни.

Вчера на крака при кмета на Перник пък бе бизнесмена Христо Ковачки. Какво си казаха – вижте тук.

От фирма „ЕМУ“ качват коледната украса на Перник. Вижте тук.

След сигнали на гражданите пък смениха изгорели крушки на лампите в Перник – вижте тук.

Коментари

коментара