Станката се закле като кмет на Перник!

Новият кмет на Община Перник Станислав Владимиров – Станката се закле в залата на Общински съвет Перник.

„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действие да се ръководя от интересите на гражданите от Община Перник и да работя за тяхното благоденствие. Заклех се“, каза новия кмет.

Станислав Владимиров се подписа в клетвения лист и получи удостоверението си за встъпване в длъжност.

Ето първите думи на новия кмет:

За мен е чест и удоволствие да застана тук пред Вас, след края на тази енергична предизборна кампания. Перничани имат огромни очаквания за един по-различен път за развитие на нашата Община. Те очакват повече откритост, ефективност, искреност, по-силна икономика, по-добър трудов пазар в нашата община.

Поех ангажимент да направя администрацията по-ефективна, по-достъпна. Още с първите си назначения ще дам сигнал на перничани. Ще работя само с двама зам.кметове /досега бяха четири/. Очакванията са големи, особено, когато се харчат публични средства.

Ще подам ръка на всеки един общински съветник. Всеки един ще бъде с отворена врата в кабинета ми, но няма да се договарям в офиси, когато това не е пред очите на перничани.

Сигурен съм, че всички добри предложения на кметската администрация ще бъдат подкрепени от вас. Вярвам, че този мандат ще бъде най-добрият, който Перник е имал.

Прочетете още: ГОРЕЩО В ПЕРНИК: Общинските съветници на БСП се заклеха под аплодисменти, за останалите – гробно мълчание в залата

Прочетете още: Първото решение, което общинските съветници на Перник взеха е … да излязат в почивка!

Коментари

коментара