„Тигрите“ на Перник триумфираха с 15 републикански, 10 вице-републикански титли и 34 медала на Държавно първенство по кикбокс

Пернишките Тигри мачкат на Държавно първенство с 15 републикански и 10 вице-републикански титли! Отбора на Тайгър Тийм се завърна от Бургас с 34 медала от Държавното първенство по Кикбокс на Татами! Спортистите от клуба изиграха общо 25 финала , което е прецедент. 15 републикански титли, 10 вице-републикански и 9 бронзови отличия е равносметката от уикенда.

“Изключително доволни сме от представянето на нашите тигри. Наредихме се в топ 3 на общото класиране на Държавното , което е уникално постижение. Участие взеха спортисти във всички възрастови групи и се представиха отлично. Работим много здраво за тези резултати и държим да отбележим , че чакаме първа възможност от месец Януари натам да се включим и в турнирите по Таекуон-до, което е и основна идея. Няма да уточняваме поради каква причина не сме го направили и до сега, защото е грозно. Благодарни сме на всички участници и цялата агитка пътувала с нас до Бургас, състояща се от родители и приятели на спортистите! Поздравяваме всички останали пернишки спортисти взели участие в турнира, независимо от клубна принадлежност! Спорта е морал и етика!“, съобщиха за zaPernik.com от клуба.

„Всеки , който иска да се включи в шампионския ни тийм е добре дошъл- Ела и тренирай с шампионите. Дисциплина, възпитание, уважение към опонента и другите треньори , високи спортни постижения на национално и международно ниво – това е нашата цел! Нашата зала е винаги отворена за желаещи да се учат на бойни спортове и изкуства , и да подобряват здравето и спортната си натура! “ , каза Кристиян Игнатов от Тайгър Тийм.

Коментари

коментара