Пернишките тигри мачкат с феноменалните шест купи завоювани от шест състезатели на Гала вечер по Кикбокс

Тайгър Тийм с 5 златни купи и една сребърна от Гала вечер по Кикбокс в Пазарджик.

Пернишките тигри защитиха името и честта на града ни с феноменалните шест купи завоювани от шест състезателя, съобщиха от клуба до zaPernik.com.

Момчета и момичета трениращи в Тайгър Тийм взеха участие на първата от веригата гала вечери “Young Fighters” в Пазарджик. От клуба участваха шест души- три момчета и три момичета , като повечето бяха дебютанти на ринговата дисциплина. Въпреки това те успяха да направят 5 последователни победи и да загубят само един мач , които всъщност беше прекратен с броене , но Александър Киров получи травма в слабините , което не беше отчетено.

„Това е поредно силно представяне на отбора за тази тази година година и ние в клуба сме много доволни и щастливи от показаните резултати. Благодарим на всички взели участие , защитавайки името на клуба и града ни. Успеха е голям тъй като това са 90 процента успеваемост първи места . Искаме да поздравим и всички останали участници и клубово от Перник , които също достойно представиха името на града ни. Продължаваме напред със здрави тренировки и нови предизвикателства, защото тигрите за гладни за нови успехи“, каза Кристиян Младенов председател на клуба.

Коментари

коментара