Пернишкият рапър Никежи шокира България и постави рекорд в национален ефир

Лудият рапър Никежи от Перник стана рекордьор на предаването „България търси талант“. Той е първият участник в историята на риалити формата в страната ни, който накара и четиримата членове на журито да ударят „червения бутон“ и да прекъснат изпълнението му.

Перничанинът с много странно поведение се появи на сцената с изрисуван кръст на устата и Библия в ръка. Любен Дилов-син пък се убеди, че и Бог има чувство за хумор, съдейки по някои негови „творения“.

„Творението“ Никежи изпя песента си „В гроба няма хора“ пред шокираните зрители, които не знаеха как да реагират на това, което виждат и чуват от сцената. Никежи определи творчеството си като християнски-психарски рап.

В крайна сметка журито даде четири пъти „Не“ на Никежи, а той се раздели с тях с думите: „Вашто мнение променя едно положение: В гроба няма хора“.

След участието си, което гръмна в национален ефир пернишкият рапър се сдоби с нови фенове и голяма популярност.

Пред ZaPernik.com Ник Николов – Никежи коментира: 

„Очарован съм от целия продуцентски състав, бях изненадан колко привърженици на хита вече имаше сред тях и новите след появата ми. Журито ги харесах като пчели търсещи и събиращи стока. А отказа им смятам, че показва наближаващия изход от духовна дискриминация срещу секти чрез този епичен ивент на България Търси Талант, като допусна един сектант“, позитивен е в оценката си Никежи, въпреки острата реакция на журито.

След участието си реакциите на хората не закъсняха, като болшинството от тях съвсем очаквано бяха крайно негативни. Затова ще ви покажем някои позитивни.

Така или иначе, репликата „В гроба няма хора“ вече е част от фолклора на фейсбук, ето и част от реакциите след шоуто на Никежи във формата:

 

Коментари

коментара