Пернишките бойци от Tiger Team взеха участие в срещи с три софийски кикбокс клуба! Главният треньор Кристиан Младенов: Работим здраво от спортно-техническа гледна точка, за да бъде всичко в клуба чисто и да няма място за спекулации и опити да се нарушава спокойствието на спортуващите

19 момчета и момичета от пернишкия боен клуб Тайгър Тийм бяха поканени от свойте приятели Star Team Bulgaria да участват в обиграване между общо 4 клуба на тренирорията на София.
Пернишките тигри са се представили повече от добре , като опита , който са придобили ще бъде безценен за тяхното развитие и предстоящите битки от есента. Това е поредно събитие , в което Tiger Team участват това лято, като както обещаха от клуба ще има още интересни събития и новини около клуба.
Ето коментар и от главния треньор в клуба Кристиан Младенов:
Проведе се доста интересно обиграване в София. Бяхме поканени лично от Иван Георгиев (дългогодишен национален треньор) и Деница Миленкова да вземем участие в това хубаво мероприятие. Имаше около 50 състезателя , които премериха сили. Ние се явихме с 19 и смея да твърдя се представихме повече от добре. Подготовката върви с пълни сили за новия сезон като тепърва ще има събития , които да вдигат духа и подготовката на състезателите. Има много деца , които са по почивки и не успахме да съберем оптималната група , но всичко с времето си.
Имаме разговори със клубове по Таекуон-до , с които също да направим такива срещи , също така пред клуба предстой и лагер през месец Септември , но за това ще разкрием подробности на по-късен етап.
С моя колега в треньорския екип и действащ състезател в същото време Иван Георгиев сме изключително доволни и горди от всички в клуба. Продължаваме да работим здраво от спортно-техническа гледна точка, а пък и има други въпроси на дневен ред , които трябва да се разрешават. За тях също сме взели нужните мерки, за да бъде всичко в клуба чисто и да няма място за спекулации и опити да се нарушава спокойствието на спортуващите.
В крайна сметка ние смятаме , че най-важния фактор в спорта е спортиста и нищо друго и вярваме , че всеки уважаващ себе си и спорта човек мисли по същия начин.
Благодарни сме на всички които пътуваха вчера с нас до София , защото освен тези , които играха ,с нас пътуваха и около десетима родители , което беше в помощ за нас. Клубът е отворен за нови членове и за нови подвизи през есента. Заедно можем повече!

Коментари

коментара