Първият носител на световна купа по кикбокс за град Перник – Рандъм Иванов се срещна с кмета на Перник и получи плакет

Кметът Вяра Церовска се срещна днес в кабинета си с първия носител на световна купа по кикбокс за град Перник – Рандъм Иванов. Малкият шампион е само 12-годишен и е успял да завоюва купата на „Bestfighter Wako World Cup“ в Римини, Италия.
Той беше заедно с неговите съотборниците от СК „Боец“ Мартин Илиев, Ясен Борисов и Георги Христов, носители на един сребърен и два бронзови медала от състезанието в Италия. Треньорът им Венелин Анков пък не скри радостта си от постигнатите резултати на момчетата в спортната битка, в която са участвали 243 клуба от цял свят.

„За мен е истинско удоволствие да ви поздравя за отличните постижения. Вие сте гордост за нашия град. Чрез спорта ни зареждате с патриотизъм и положителни емоции. С тази купа и медали убедително доказахте своя професионализъм и добрите възможности за развитието на кикбокса в Перник“, каза кметът Вяра Церовска и връчи специални плакети на треньора и световния шампион.
„Всички показаха голямо израстване и беше едно голямо приключение. Благодаря ви момчета, за мен беше чест“, допълни треньорът Венелин Анков.

Коментари

коментара