ЩО ЗА ХОРА СМЕ?! Трима пиячи издевателстват над бременно коте в Радомир – ВИДЕО

Шокиращо видео, което няма как да подминем,  разпростниха перничани във фейсбук групата „За зоополиция в Перник“ . Кадърът, който ще видите не е за хора със слаби сърца и деца. На видеото се вижда как трима мъже, които пият на крак, издевателстват върху бременна котка. В последствие котето е изгубило малките си и е било с опасност за живота. Можете да го видите в края на публикацията. Ето какво пишат от групата:

Пост от групата на град Радомир, обл. Перник :

„Група знам че гледката не е приятна но искам да ви покажа едни олигофрени какво причиниха на безащитното ни коте. Тя беше бременна и Иво Гонзо я настъпи и я хвърли по най жестокия начин защото искала да го ухапе в присъствието на Татяна Василева и Radoslav Dimitrov и някой си Марио който ни извади пистолет защото сме отишли да се разправяме. На вас оставям да кажете прави ли сме. Моля ако някой знае можем ли да предприемем законови мерки да каже. Котката е в болница в София и не се знае дали ще оживее.“

Какви хора сте Вие, нищожества мръсни! Да отнемате живот и да се забавлявате на това! Всичките сте за затвора и ако има адекватни институции в България и това ще стане!

Под видеото, публикувано в групата на град Радомир, радомирци са настръхнали срещу насилниците и изказват възмущението си към немъжката им постъпка.

Във видеото се вижда как трима мъже пият бири. Единият от тях се приближава до котето, което е легнало в саксия на цвете. Закача го, но вероятно котето му отвръща. Тогава се приближава вторият. Хладнокръвно и спокойно, той хваща котето за опашката, вдига го нагоре и с всичка сила го удря в земята.

Убийството и насилието над животни в Република България Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Наказанието за подобно деяние е лишаване от свобода до 3 години и глоба от 1500 до 5000лв.

След „мъжката“ постъпка, котката е загубила малките си. А ето и как изглежда котето след гаврата на батките.

След изнесените факти и данни, видео материала и последствията. Особено и след заплаха с оръжие, очакваме полицията да се самосезира и да наложи в пълната си сила закона. Трябва да има абсолютна нетърпимост към подобни прояви. Защото днес е коте, утре ще е човек.

Коментари

коментара