Спомняте ли си за Валентин?

Валентин от село Габров дол продължава да бедства и тази зима е на ръба на оцеляването. Миналата година разказахме за тежкото положение на  оперирания от тумор Валентин и семейството му. Стотици състрадателни хора тогава се притекоха на помощ, включително и медии. Всяко чудо, до Коледа. Днес, година по-късно Валентин отново се бори за оцеляването си в нечовешки условия на живот.

Въпреки желанието на мъжа да започне работа, той е възпрепятстван заради решението за ТЕЛК.  На 21-декември Валентин има рожден ден и в отчаянието си иска да сложи край на живота си тогава.

Близък на Валентин отново се свърза със zaPernik.com с молба за помощ.

„Молба за помощ към наш приятел, който е решил да си сложи край на живота, защото не може да издържа с ТЕЛКовата си пенсия. Молим за Вашата помощ и съдействие! Нека се съберем всички и да му помогнем, кой с каквото може! Той не иска и дума да се спомене за помощ, но не можем да го гледаме как се измъчва като гладува и студува!
Казва се Валентин и е инвалид опериран от Тумор и сега преживява само с инвалидната си пенсия! Нуждае се от дърва,храна и дрехи защото преживява само с инвалидната си пенсия! В момента в тях е сибирски студ и в хладилника му има само хляб и сирене/имитацията/.
Нека всички да се включат и да му помогнем кой с каквото може!“, призовава читателят ни. 
Телефонът на Валентин е : 0886921683
И нека всички знаем: Коледа е не за да получим подаръци, а за да дадем!

Коментари

коментара