Смразяващ удар на Ковачки по перничани от тази сутрин! Хората още не знаят какво ги чака!

Сметка за топла вода с тройно по-висока сума от досегашните.

Както zaPernik.com не веднъж се опасяваше, главорезите на олигарха Христо Ковачки – монополиста на топлоенергия в Перник ще нанесат удар по перничани, задето излязоха на улицата и протестираха срещу студената зима на която бяха останали. Още по време на протестите, шефът на „Топлофикация“ се закани и заплаши.

Новината е от днес!

Преди минути читател ни прати снимка на бележката си за топла вода, която излиза днес. Цените са вдигнати тройно. „Досега плащах 25 лева, а сега сметката е 77 лева. Направиха ми 10 лева отстъпка, задето съм редовен платец и ми взеха 67 лева„, съобщава потребителя.

Защо се получава така:

От „Топлофикация“ умишлено бавят подписването на новите договори с перничани. Така в момента клиентите им нямат договори. И ония си правят каквото искат. Досега ако сте платили 25 лева за топла вода, сега се пригответе за тройно по-висока сметка. Това са сметките за месец май. А ще дойдат сметките за месец юни, за месец юли, за месец август. Представяте ли си какво ни чака?

От „Топлофикация“ анонсираха ,че ще дадат информация за новите договори чак през юли. Информация, а не конкретни договори. Чакали държавата да им одобри ново увеличение на цената. А дотогава перничани нямат договори. И си ги клатят както искат с парите за топла вода.

Нищо чудно да ни вземат лятото повече пари и отколкото плащаме зимата.

Истински грабеж:

В тройната сметка за вода няма никакви изразходени кубици. Когато клиент е попитал как така са измислили тази сума, без да има изразходени кубици за вода, касиерката е почнала да се опрадвава.

Хората още не знаят, защото сметките излизат от днес, но ще стане страшно в Перник, предчувстваме!

Коментари

коментара