КОШМАР! Мазилка от рушащия се Битов комбинат в Перник падна върху главата на дете!

Вчера между 17 и 18 ч. синът ми който е на 13 години, минавайки покрай сградата на бившия Битов комбинат от последния етаж пада парче от мазилка, което се разбива в козирката на първия етаж и парче го удря по главата. Това е задната страна на сградата откъм Била, пише баща до ZaPernik.com.

„В същото време минава патрул, виждайки какво се случва спират и веднага са го питали добре ли е има ли нужда от помощ, благодаря за което“, разказва още бащата.

„Прибирайки се вкъщи каза, че много го боли главата , нямаше външни наранявания по главата, само малка цицина и преценихме че е по-добре да го заведем в Бърза помощ за по-сигурно. Там попаднахме на млад доктор, който се отнесе професионално и много човешки с нас, много им благодаря за това. Направихме снимка и слава на Бога всичко е наред“, пише Росен.

„Та искам да попитам: какво трябва да се случи, за да се вземат някакви мерки. Казвам се Росен Христов и съм един много разтревожен родител“.

Това е ПОРЕДНИЯТ път, в който летят стъкла и части от разпадащата се сграда. Отдолу се помещават магазини. Въпрос на време е да се случи нещо по-лошо.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК:

Докато не бъде убит някой в Перник! 

Опасно: Нещо падна от Битовия комбинат и се разби на улицата! Там направо е страшно, на горните етажи, трегерите които са бетонни са скършени на две и не се знае кога ще паднат и може да убият човек!

Коментари

коментара