Нагъл обир в Перник! Въоръжен маскиран мъж обра нон стоп, напръска продавачка със спрей – ВИДЕО

Нагъл въоръжен грабеж е станал тази нощ на нон стоп в Перник. Камерата на магазина е заснел въоръжен едър и маскиран с качулка мъж, който влиза в магазина и насочва оръжие срещу продавачката и я принуждава да извади то касата каквото има.

Жената се подчинява и мъжът си излиза необезпокояван, но въпреки липсата на съпротива от страна на момичето, той се връща и наглоя я напръсква със спрей в лицето.
Нонстопа се намира в кв. Мошино, в близост до кафе „Лъки“.
Обирът е заснет от камерата на магазина, а собственикът и пише в социалната мрежа с апел:

„Група тази нощ беше извършен въоражен грабеж на Нон стопа ми . Моля ако някой разпознае извършителя да ме информира . Благодаря предварително !“

Малко след като беше качен в  социалната мрежа Фейсбук, клипът беше свален от самия собственик. Той се обосновава, че го е свалил по настояване на полицията, тъй като публичността му „пречила на разследването“.

От опит знаем, че публичността в повечето случаи помага. Не са малко случаите, в които самата полиция се е обръщала към нас за разпространяване на информация с цел да се установи извършителя на дадено престъпление или да се намери човек. Как точно ще попречи на разследването конкретния клип, може би си знаят само от МВР.

Коментари

коментара