След публикацията на ZaPernik.com: Направиха предаване за бедстващото семейство в Габров дол. Валентин благодари сърдечно на всички, които му помагат, мечтае да има работа – ВИДЕО

След публикацията на ZaPernik.com  за бедстващо семейство в Габров дол, щастието се усмихна на прага им. Преди всичко благодарение на десетките състрадателни хора, които се обадиха и помогнаха на бедното семейство. Всеки е помогнал с каквото може – дрехи, печка, дърва за огрев, продукти от първа необходимост.

Отзвукът от молбата за помощ достигна и ефира на Канал 3, а лично Димитър Патарински от предаването „Патарински – Лайф“ дойде при семейството от Габров дол и направи специално предаване. От партийната организация на БСП в Перник пък донесоха 1 кубик дърва и 50 килограма въглища на болният мъж и съпругата му.

„Сърдечно ви благодарим, скъпи приятели! Семейството благодари на всички, които им подадоха ръка в този труден момент. Благодарение на вас вече имат почти всичко, за което сърдечно благодарят, но имат нужда само от още малко дърва за огрев и някаква парична сума, с която да покрият разходите си за ток, вода, кабелна, за да не бъдат спрени“, пише до ZaPernik.com приятелят им, който сподели личната им драма.

„Работил съм на много места, на много съм се пробвал, но като чуе работодател, че имам ТЕЛК от има свободни места, вече няма свободни места. Бягат като дявол от тамян“, споделя Валентин в предаването. „Всеки ден подавам обяви за работа в интернет, ходя на крака при работодатели, срамна работа няма, всичко приемам. Срамно е да откраднеш и да убиеш“, казва още Валентин.

Валентин казва, че е работил машинен шлосер и кранист. Той е претъпял операция от тумор от 2008 гадина с последваща химиотерапия. За момента туморът е доброкачествен и той е категоричен, че може да работи. Къщата е получил чрез замяна с апартамент, който е имал в града.

Със съпругата си Валентин се е запознал чрез Интернет и тя е дошла да живее с него. Имал е и друго семейство, но когато се е разболял и загубил работа всички изчезнали.

На 21 декември Валентин Георгиев ще празнува рожден ден. А ние искрено му пожелаваме за подарък, още много протегнати ръце и нова хубава работа.

Вижте видеото тук:

Коментари

коментара