ТОП

Ресторант Байкал
За Перник

Перничанин: Луд съм вече! Циганията от ресторант Байкал продължава. Тормозът също

27.06.2016 0

„Високите децибели на музиката от Байкал ме подлудяват. ОТНОВО. Разрешението е до 23.00 ч. От общината безпомощни. Две патрулки пазят мероприятието и пишат актове. Циганията продължава. Тормозът също“, пише до zapernik.com Денислав.

Изпратете новина или пишете до zaPernik.com от тук:

Може да пишете до ZaPernik.com от формата по-горе.

Перничани пишат в групата „За Перник“:

Най-новото групата на За Перник

Мария Крайнева сподели клип на Фондация ПУЛС / PULSE Foundation в групата: За Перник.

Фондация ПУЛС / PULSE Foundation
С резолюция от 7 декември 1987 г. Общото събрание на ООН определи 26 юни за Международен ден за борба със злоупотребата на наркотици и наркотрафика.

Статистиката сочи, че 8,6% от българите на възраст между 15 и 64 години са употребявали психотропни вещества поне веднъж в живота си. Употребяващите хероин в страната са между 20 000 и 30 000 – по данни на Национален фокусен център по наркомании, 33 % от младежите до 18 години са употребявали поне веднъж през живота си наркотик......

Винаги зад тези цифри стоят хиляди човешки съдби, житейски истории, драми, мисли, решения и истински човешки същества, нуждаещи се от помощ, подкрепа и разбиране.
Лесно е да обвиним и да накажем. Трудно се разбира, прощава и подкрепя.

И няма да има нужда от всичко това ако просто се откаже тази първа, фатална доза, с която всичко започва. Но за да това се случи е нужно да възпитаме чувствително и разбиращо поколение млади хора.

Четвъртата, последна история от кампанията на Фондация "П.У.Л.С." - "Скъпо мое, Аз!".... Още толкова много истории могат да бъдат разказани, но нека спрем до тук. Да кажем НЕ на първото малко розово хапче, сега.

Благодарим на всички, които се включиха в разказването, заснемането и споделянето на тези истории. :)

Вижте. Споделете.
... Виж ощеSee Less

Скъпо мое, Аз! Умолявам те, не взимай това първо хапче! Едно значимо послание до бъдещото ми Аз! Зависимостта ...

Тази вечер двама перничани спечелиха от националната лотария,единия 100000 лева а другия 10000 лева,да им са честити,със здраве да си ги харчат! ... Виж ощеSee Less

Счетоводство в Перник: Преводи в Перник: Реклама: