Bar&Dinner ImperiuM Ви кани заедно да посрещнем неговото откриване на 22 юли от 11.00 часа

Bar&Dinner ImperiuM Ви кани заедно да посрещнем неговото откриване на 22 юли от 11.00 часа.

За първите клиенти ще има различни подаръци и комплименти, а за всички останали ще бъде сервирано безплатно шампанско и други малки изненади. За малчуганите пък сме се погрижили да осигурим безплатен сладолед. Ще бъде проведена и голяма томбола, като в края на вечерта печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип.

ImperiuM е мястото, където ще се насладите на уютна обстановка, приятелско отношение и великолепна храна. Кафенето е разположено на една от главните улици в кв. Изток, а именно ул. Благой Гебрев.

Сградата, в която се намира – т.к. Жако е ситуирана точно по течението на Бучинската река, а изгледът е незабравим. Шумът на реката, красивата природа и ненадминатото качество на напитките и храната са гаранция за Вашето идеално прекарване.

Менюто на Bar&Dinner ImperiuM е опростено, но е насочено към задоволяване на всеки вкус. Това е едно от малкото места, където може да се насладите на вкусни рибни ястия покрай самата река. Любителите на шоколада могат да закупят на място уникалните ни по своята същност шоколадови букети.

МОЖЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ И ЗА СТРАНИЦАТА НА ЗАВЕДЕНИЕТО ВЪВ FACEBOOK ОТ ТУК!

Очакваме Ви!

Рекламна публикация. Ако желаете да рекламирате в zaPernik.com, прочетете тук.

Коментари

коментара