Една ера си отиде! Любимият клуб на перничани „Maze“ затвори врати!

Снимки: club MAZE

Перничани, любители на рока потънаха в скръб! Едно от най-емблематичните рок заведения в Перник – club MAZE затваря врати. Това съобщи собственикът на бара Краси Стоилов във фейсбук. След 18 години рок заведението е на път да сложи катинара, освен ако не се намери друг собственик, който да поиска да го вземе и да го развива в посоката, в която досега.

Снимка: club MAZE

Краси Стоилов написа сърцераздирателен пост, като се обърна към всички клиенти и приятели на заведението:

„Скъпи приятели на club MAZE – Перник. Осемнайсет прекрасни години заедно посрещахме ден след ден, веселихме се с най-големите имена от българската музикална и артистична сцена. Заедно с нас деца, кучета и ангели, мирно споделяха прекрасното съчетание на, хубавата музика, уютната обстановка. Безброй прекрасни моменти, тихи вечери и щури купони, много влюбвания, рождени дни и годежи, двойки избраха специално club MAZE за своя най-важен сватбен ден… и никога няма да го забравят. Всичко това топлеше вашите и нашите сърца през дните и нощите в очакване на поредната изненада от club MAZE! За всичко това дължим само едно огромно космическо БЛАГОДАРЯ! Както в живота денят се редува с нощ, изгревът със залез, топлото със студено, горе с долу, радостта с тъгата…, така определени лични обстоятелства налагат невъзможността да бъда начело на club MAZE. Чисто физически трябва, налага се да съм на друго место… За съжаление. И за това club MAZE няма да го има…, освен,ако някой не пожелае да го вземе, и като аз, да вложи сърцето си в неговото управление. Заведението е напълно оборудвано и в пълна готовност да отвори веднага. За желаещите романтици да се гмурнат в бизнеса с заведение – пишете на: [email protected]
Краси Стоилов : +359 896 80 30 70
Поздрави!“

Снимка: club MAZE

Под публикацията на Краси Стоилов завря от коментари. „Цяла ера си отива с любимият ни клуб„, „плаче“ Георги Недев.

Снимка: club MAZE

„Едно легендарно място търси своя нов КАПИТАН! Краси благодаря ти за тези прекрасни години! 
За мястото, което помни щури купони, тихи вечери и хиляди емоции /и още няколко неща, но сега да не си казваме всичко  /… 
За Краси, който е всичко – барман, приятел, доктор, просто любим и незаменим Краси. 
Друг като теб няма! Пожелавам ти успех в новите приключение и ти благодаря за всичко!“, пише Юлия Андонова.“

Снимка:club MAZE

„Ти си MAZE и клубът без тебе просто ще е нещо друго , но не и MAZE. Дом, спомени, моменти, радост, израстване, сърце и душа, всичко това остава в теб и си отива с тебе“, пише Краси Станоев.

Снимка: Фейсбук

Любимото  „мазе“ на Перник си търси нов стопанин, а верните му фенове се надяват то да бъде отново отворено от човек, който ще запази духа на любимият им бар.

Снимка: club MAZE

Коментари

коментара