ЧУДО! Перничани за първи път видяха снегорин на улицата си. Други останаха в преспи – не поискаха да преместят колите си – СНИМКИ

„За първи път от толкова години минава снегорин по нашата улица. Наистина не сме виждали и благодарим за оказаното съдействие”, споделиха перничани пред кметския екип на Община Перник, който направи обиколка на улиците в кварталите, за да контролира на място как се изпълняват поръчките.

01

В рамките на деня се почистват важни второстепенни улици в кварталите -„Клепало”, „Байкушева”, „Могиличе”, „Ралица”, „Църква” и ”Изток”.

02

Разбира се, че имаше и много трудни моменти, въпреки желанието на Общината да съдейства, мисията се оказваше невъзможна. Граждани отказваха да си преместят колите и спираше процеса на работа. Един от случаите беше на ул. „Тодор Каблешков” – перничанка не пожела да махне автомобила си и мястото остана непочистено.

03

В утрешния ден ще започне почистването от сняг на спирките на градския транспорт, а кметът на Перник Вяра Церовска и екипа й ще продължат да следят пътната обстановка.

04 05 06

Коментари

коментара